AKTUALITÁSOK
MEGJELENTEK A LEGÚJABB PÁLYÁZATOK
2 új vállalkozásfejlesztési pályázat jelent meg! Bővebb információ
Áprilisban kezdünk - GINOP pályázati menetrend
Böngésszen a 2015-ös GINOP pályázati kiírások között!  Bővebb információ
VÁLLALKOZÓI FÓRUM KÉPEK
SZÉCHENYI KÁRTYA-PROGRAM
HÍRLEVÉL
Név:
E-mail:

BEMUTATKOZÁS

MB PROJECT CONSULTING KFT. - Partner a fejlesztésben

Az MB Project Consulting Kft. megalapításkor elsődleges célként jelöltük meg, hogy több, mint 10 éves sikeres pályázatírói és projektmenedzseri tapasztalat után, szolgáltatásainkkal segítsük a hazai gazdaság eredményesebb működését, melyhez elsősorban a hazánkban működő vállalkozások (KKV, nagyvállalatok), illetve önkormányzatok fejlesztései révén szeretnénk hozzájárulni.

Széleskörű szakmai tapasztalatunknak köszönhetően a teljeskörű pályázati tanácsadás, pályázatírás és projektmenedzsment mellett közbeszerzési pályázatok felkutatását és az ajánlattételi dokumentáció összeállítását is teljesítjük. A lehető legnagyobb körültekintés mellett, kiváló szakmai minőségben készülnek pályázataink, ügyfélbarát fizetési konstrukció kialakítása mellett!

Munkánk során kiemelkedő figyelmet fordítunk a partnerek közti folyamatos kommunikációra, hiteles, pontos és korrekt tájékoztatásra még a projekt lezárását követően is, mert hisszük, hogy ez elengedhetetlen feltétele a hosszú távú, sikeres együttműködésnek.

Teljes körű pályázati szolgáltatásunkkal a projektötlet megfogalmazásától kezdve, a források felkutatásán, pályázatíráson keresztül egészen az elszámolásáig segítjük ügyfeleinket, hogy mihamarabb hozzájussanak a támogatáshoz. Partnereinket nem hagyjuk magukra a projekt lezárását követően sem, segítünk a pályázatok utógondozásában, helyszíni ellenőrzésekben.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink körében üdvözölhetjük, hogy a jövőben együtt dolgozhassunk az Önök sikeréért!
ELÉRHETŐSÉG: MB PROJECT CONSULTING   |   9900 Körmend, Kossuth L. u. 3.   |   Mobil: +36 (30) 298-9533   |   Tel./Fax: +36 (94) 814-723   |   E-mail: info@mbproject.hu
HÍREK BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK AKTUÁLIS PÁLYÁZATOK REFERENCIÁK ELÉRHETŐSÉGEK
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben | Szerzői jogok
Copyright © 2009. MB Project Consulting. Minden jog fenntartva.
www.ysolutions.hu