AKTUALITÁSOK
MEGJELENTEK A LEGÚJABB PÁLYÁZATOK
2 új vállalkozásfejlesztési pályázat jelent meg! Bővebb információ
Áprilisban kezdünk - GINOP pályázati menetrend
Böngésszen a 2015-ös GINOP pályázati kiírások között!  Bővebb információ
VÁLLALKOZÓI FÓRUM KÉPEK
SZÉCHENYI KÁRTYA-PROGRAM
HÍRLEVÉL
Név:
E-mail:

MEGJELENTEK! - Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásának bővítése

2015. június 10.

Megjelentek a rég várt vállalkozásfejlesztési pályázatok, beadás július 9-től lesz lehetséges 2 éven át! Két forrás is megnyílik egyszerre: a GINOP 1.2.1-15 és a GINOP 1.2.2-15.

A megjelent kiírások új eszközök beszerzéseit támogatják, melyekhez kapcsolható infrastrukturális és ingatlan beruházás, informatikai (hardver, szoftver), anyagmozgatási, raktározási és csomagolási, licenc vagy know-how vásárlási tevékenység is. Új elemként megjelent a megváltozott munkaképességű személy foglalkoztatásához kapcsolódó fejlesztés támogatása is.

FIGYELEM! Mindkét pályázati kiírás esetében fontos, hogy jellemzően a feldolgozóipari tevékenységet végző vállalkozások számára jelent segítséget!

A mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítésére (GINOP 1.2.1-15) kiírt felhívás 65 milliárd forintos keretösszegéből lehetőség nyílik modern eszköz- és gépparkok, valamint fejlett infrastruktúrával ellátott telephelyek kialakítására, a versenyképesség feltételeinek megteremtésére és fenntartására. A felhívás feltételeinek megfelelő projektek 50-500 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatásban részesülnek a rendelkezésre álló forrás erejéig.

Tovább a pályázathoz

A mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatását (GINOP 1.2.2-15) szolgáló felhívás célja a vállalkozások fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítése, munkahelyek megtartását eredményező beruházások támogatása és a helyi gazdaság megerősítése. A pályázók 5-50 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyerhetnek el. A felhívás meghirdetésekor a rendelkezésre álló keretösszeg a szabad vállalkozási zónának minősülő településen megvalósuló fejlesztések és a szabad vállalkozási zónán, valamint a közép-magyarországi régión kívül megvalósuló fejlesztések esetén egyaránt 10-10 milliárd forint. 

Tovább a pályázathoz
ELÉRHETŐSÉG: MB PROJECT CONSULTING   |   9900 Körmend, Kossuth L. u. 3.   |   Mobil: +36 (30) 298-9533   |   Tel./Fax: +36 (94) 814-723   |   E-mail: info@mbproject.hu
HÍREK BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK AKTUÁLIS PÁLYÁZATOK REFERENCIÁK ELÉRHETŐSÉGEK
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben | Szerzői jogok
Copyright © 2009. MB Project Consulting. Minden jog fenntartva.
www.ysolutions.hu