AKTUALITÁSOK
MEGJELENTEK A LEGÚJABB PÁLYÁZATOK
2 új vállalkozásfejlesztési pályázat jelent meg! Bővebb információ
Áprilisban kezdünk - GINOP pályázati menetrend
Böngésszen a 2015-ös GINOP pályázati kiírások között!  Bővebb információ
VÁLLALKOZÓI FÓRUM KÉPEK
SZÉCHENYI KÁRTYA-PROGRAM
HÍRLEVÉL
Név:
E-mail:

Néhány hét alatt 180 pályázat érkezett be az Új Széchenyi Terv kiírásaira

2011. március 28.

Nyikos Györgyi, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára a megújuló fejlesztéspolitika eddigi eredményeiről és az Új Széchenyi Tervben megfogalmazott kormányzati törekvésekről tartott előadást a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági fórumán.

A március 24-i eseményen megjelent mintegy 200 fő előtt kifejtette, hogy az eddig megnyitott konstrukciók fogadtatása sikeresnek tekinthető. A fejlesztési programok kiírásaira március elseje óta 180 pályázat érkezett be összesen 54 milliárd forintos támogatási igénnyel.

A fejlesztési ügyekért felelős helyettes államtitkár arra is felhívta a kis- és közepes vállalkozók figyelmét, hogy a pályázati konstrukciók nem rövid időtartamra, hanem az adott célra rendelkezésre álló források kimerüléséig nyitottak a fejlesztési elképzelések előtt. Ez is lehetővé teszi, hogy átgondolt és jól kidolgozott fejlesztések megvalósítására kerüljön sor.

Nyikos Györgyi a megújult fejlesztéspolitika meghatározó elemeiként beszélt az egységes stratégiáról, az intézmény- és eszközrendszer átalakításáról, a hatékonyabb forráskoordinációról. Utalt a jogszabályi környezet egyszerűsítéseire, melyek a pályázni szándékozó vállalkozások számára könnyebben elérhetővé teszik a korábban felesleges és költséges adminisztrációval terhelt fejlesztési konstrukciókat

Hozzátette: a közreműködő szervezetek a hatósági típusú működés helyett a pályázók tájékoztatására és segítésére helyezik a hangsúlyt. A kormányzat célja a változásokkal a pályázói kedv növekedésének elősegítése és a források jobb hasznosítása.

Az Új Széchenyi Tervet ismertető, január végén megkezdett országjárás záróeseményét április elején, Debrecenben rendezik majd meg.

Az országjárás stratégiai együttműködő partnerei a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a Vállalkozók Országos Szövetsége.

Forrás: NFÜ
ELÉRHETŐSÉG: MB PROJECT CONSULTING   |   9900 Körmend, Kossuth L. u. 3.   |   Mobil: +36 (30) 298-9533   |   Tel./Fax: +36 (94) 814-723   |   E-mail: info@mbproject.hu
HÍREK BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK AKTUÁLIS PÁLYÁZATOK REFERENCIÁK ELÉRHETŐSÉGEK
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben | Szerzői jogok
Copyright © 2009. MB Project Consulting. Minden jog fenntartva.
www.ysolutions.hu