AKTUALITÁSOK
MEGJELENTEK A LEGÚJABB PÁLYÁZATOK
2 új vállalkozásfejlesztési pályázat jelent meg! Bővebb információ
Áprilisban kezdünk - GINOP pályázati menetrend
Böngésszen a 2015-ös GINOP pályázati kiírások között!  Bővebb információ
VÁLLALKOZÓI FÓRUM KÉPEK
SZÉCHENYI KÁRTYA-PROGRAM
HÍRLEVÉL
Név:
E-mail:

Telephelyfejlesztések támogatása 2015. áprilistól akár 50% támogatással

2015. március 27.

Az áprilisban meghirdetésre kerülő pályázatokon 40-50 % vissza nem térítendő támogatást lehet majd igénybe venni telephelyfejlesztési beruházásokra.  Pályázani lehet minden építéssel járó telephelyfejlesztési beruházással lehetséges, az építés mellett eszközbeszerzés is támogatott lesz. 

Támogatható tevékenységek:

1. A termelő és szolgáltató tevékenységekhez kapcsolódó új épület, üzemcsarnok, raktár (alapanyag, félkész- és készáru raktár), tároló (kizárólag a termeléshez/szolgáltatáshoz és a karbantartáshoz szükséges eszközök tárolására) építése, létesítése, a szükséges épületgépészeti beruházások végrehajtása. 

2. A termelő és szolgáltató tevékenységekhez kapcsolódó, a pályázó tulajdonában (vagy legalább a megvalósítási és fenntartási időszakra is kiterjedő bérleti jogviszonnyal rendelkező) lévő meglévő épületek átalakítása, bővítése, a szükséges épületgépészeti beruházások végrehajtása.

3. Alapinfrastruktúra kiépítése, korszerűsítése, bővítése, a telekhatáron belül, önálló tevékenységként csak abban az esetben lehetséges, ha a fejlesztésre hatósági kötelezés miatt van szükség, s annak elmaradása a működési engedély megvonását vonná maga után.

Önállóan nem támogatható, kapcsolódó tevékenységek:

1. Alapinfrastruktúra kiépítése, korszerűsítése, bővítése, a telekhatáron belül, ahol az alapinfrastruktúra hiánya akadálya a vállalkozás betelepülésének, illetve továbbfejlődésének.

2. Eszközök beszerzése

3. Kármentesítés

Regisztráljon most  díjmentes pályázati előminősítésünkre, amelynek keretében hasznos segítséget kaphat egy sikeres pályázat előkészítéséhez!


ELÉRHETŐSÉG: MB PROJECT CONSULTING   |   9900 Körmend, Kossuth L. u. 3.   |   Mobil: +36 (30) 298-9533   |   Tel./Fax: +36 (94) 814-723   |   E-mail: info@mbproject.hu
HÍREK BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK AKTUÁLIS PÁLYÁZATOK REFERENCIÁK ELÉRHETŐSÉGEK
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben | Szerzői jogok
Copyright © 2009. MB Project Consulting. Minden jog fenntartva.
www.ysolutions.hu